1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
2. Επιλέξτε [Εφαρμογές]->[GITN_AUX].
3. Πατήστε «Κατάργηση εγκατάστασης» στο κάτω μέρος.
1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
2. Επιλέξτε [Εφαρμογές]->[GITN_AUX].
3. Πατήστε «Κατάργηση εγκατάστασης» στο κάτω μέρος.
Σχόλια
0 σχόλια
Πραγματοποιήστε είσοδο για να αφήσετε ένα σχόλιο.